Forum dla Rodziców Dzieci po zabiegu tracheotomii
Strony: 1
Ostania wizyta w Poznaniu i diagnoza- guz krtani (niezłośliwy) się powiększył i córce grozi usunięcie krtani.!!!! Pojechaliśmy na rezonans i do zabiegu ale po tym badaniu odesłano nas do domu. Lekarze muszą się skonsultować.Masakra. Powiedziano nam iż gdyby to była osoba dorosła to natychmiast by usunięto krtań. Stąd prośba do was o namiary na lekarzy laryngologów bądz to w kraju bądź nawet szpitale za granicą specjalizujące się w tematyce guzów krtani u dzieci. Jak na razie udało mi się skontaktować z dr Bieleckim z Katowic który zainteresował się naszą sytuacją. Proszę o info. Im więcej kontaktów tym lepiej!
Tak jak wcześniej pisałam guz krtani który ma córcia jest niezłośliwy jest to masa włóknista z ogniskami zapalenia. Córcia jest po dwóch operacjach wycięcia przy drugiej operacji nie wycięto do końca a teraz odrosło i straszą nas usunieciem krtani.
Ostatnio edytowany przez gaja005 (2014-11-01 21:16:49)
Member
Jak dla mnie to dobrze,że zainteresował się Waszą przypadłością dr Bielecki.Nie znam (bynajmniej w naszym kraju) lepszego fachowca,bądź też się po prostu z takim nie spotkałam.Nie załamujcie się chociaż wiem,że niełatwo z taką diagnozą.Myślę,że w Katowicach na laryngologii są dobrzy specjaliści,usuwają niejednokrotnie różne guzy,brodawczaki i inne świństwa.Jedźcie właśnie tylko tam.Życzę zdrówka.
Pozdrawiam-Kasia.
Możecie jeszcz spróbować konsultować u dr Zawadzkiej w Warszawie, ale ja rówież uważam , że nie ma lepszych specjalistów w Polsce od Katowic. Pozdrawiam, Kaska
Strony: 1