Forum dla Rodziców Dzieci po zabiegu tracheotomii
Witam, dostałęm adres tego forum od znajomej . Mamy synka z wadą serca(d-TGA) , i w tej chwili też mamy rurke.
Niedługo idziemy z rurką do domu, wiec mamy wiele pytań , wątpliwości. Musze sie wczytać w to forum , i mam nadzieje poznać wasze dzieci.
pozdrawiam Grzegorz.
Member
Witamy cieplutko i służymy pomocą
Witajcie!!!
Tutaj znajdziesz dużo przydatnych informacji!Sporo czytania Cię czeka...
Pozdrawiam
Witam, w sumie nie jestem aktywnym użytkownikiem tego forum , niemniej było nam ono bardzo pomocne. Otrzymaliśmy tutaj wiele informacji , porad , i za to wszystko bardzo dziękujemy. Nam się udało , 3 lutego Łukaszowi wyjęto rureczkę i radzi sobie bez niej doskonale. Dziękujemy bardzo za pomoc, za to że jesteście ..
Nie żegnamy się bo na pewno tutaj będziemy zaglądać. A wszystkim dzieciakom życzymy zdrowia. Pozdrawiamy.
Witam wszystkich bardzo serdecznie! Jakoś od dłuższego czasu jestem zarejstrowana i podglądam Was by uzyskać odpowiedź na wiele pytań.Nie przedstawiłam się dlatego chcę zrobić to teraz. Jestem mamą Oliwii, która ma 17 miesięcy i od 6 miesięcy jest z nami w domu. Nasza córeczka choruje na jakiś rodzaj zaniku mięśni jak dotychczas nie zdiagnozowano nas. Do naszego wyjścia ze szpitala wszyscy lekarze uznali . iż mała ma SMA jednak ostateczne wyniki tego nie potwierdziły.Jest dzieckiem wiotkim. oddycha za pomocą respiratora, żywiona jest przez PEGa i czekamy na diagnozę. Pozdrawiam wszystkich..