Forum dla Rodziców Dzieci po zabiegu tracheotomii
.....ale wyszłam, z założenia, że trzeba zacząć pisać o SMA typ I i publikować tę pisaninę w ogólnie dostępnych portalach: http://www.niepelnosprawne.pl/?page=articles&nid=230
Tak aby każdy zaskoczony chorobą rodzic miał dostęp do w miarę swieżych informacji.
Jeśli ktoś z autorów blogów wymienionych pod artykułem czuje się urażony, proszę o kontakt - postaram się o ich usunięcie
Gosia ja ciągle podziwiam Cię za czas jaki znajdujesz by ułatwić nam wszystkim rodzicom zdobywanie informacji na temat SMA. Nie mam nic przeciwko umieszczeniu bloga Antośkowego, może ktoś z nadzieją przeczyta o chłopcu który mimo mało optymistycznej diagnozy przezył z nami 6.5 roku, przy książkowym założeniu dożycia 2 lat.
szkoda że takiego artykuły nie było, jak pierwszy raz usłyszałam SMA. Oszczędziło by mi to stresu i siwych włosów (bo mam od niedawana )... Chcę przez to powiedzieć, że robisz Gosiu dobrą rzecz i te matki które to przeczytają poznając diagnozę swoich dzieci (niestety), poczują się lepiej niż my znając na początku tylko statystyki (do dwóch lat) i nic więcej... Tak trzymać. A nasz blog niech zostanie - nie ma jak reklama
Member
Brawo ! A ja myślałam o krótkiej notce o OI. Jak tam dotrzeć?