Po Tracheotomii

Forum dla Rodziców Dzieci po zabiegu tracheotomii

Ogłoszenie

Drogi Gościu. Witamy na naszym Forum i gorąco zachęcamy do aktywnego udziału w wymianie doświadczeń. Jednocześnie informujemy, że część tematów jest dla Ciebie niedostępna. Jeśli chciałbyś mieć dostęp do wszystkich tematów prosimy o zarejstrowanie się lub kontakt z administratorem forum: gofer73@gazeta.pl

#1 2007-07-17 16:01:44

gofer73

Administrator

4643120
Call me!
Punktów :   

Nie to, że się chwalę...

.....ale wyszłam, z założenia, że trzeba zacząć pisać o SMA typ I i publikować tę pisaninę w ogólnie dostępnych portalach: http://www.niepelnosprawne.pl/?page=articles&nid=230

Tak aby każdy zaskoczony chorobą rodzic miał dostęp do w miarę swieżych informacji.

Jeśli ktoś z autorów blogów wymienionych pod artykułem czuje się urażony, proszę o kontakt - postaram się o ich usunięcie

Gofer Mama Precla SMA I, 8 lat
www.preclowastrona.blox.pl

#2 2007-07-17 21:21:50

Basik

Member

22586075
Punktów :   

Re: Nie to, że się chwalę...

Gosia ja ciągle podziwiam Cię za czas jaki znajdujesz by ułatwić nam wszystkim rodzicom zdobywanie informacji na temat SMA. Nie mam nic przeciwko umieszczeniu bloga Antośkowego, może ktoś z nadzieją przeczyta o chłopcu który mimo mało optymistycznej diagnozy przezył z nami 6.5 roku, przy książkowym założeniu dożycia 2 lat.

#3 2007-07-27 15:56:15

iki81

Member

3702613
Punktów :   

szkoda że takiego artykuły nie było, jak pierwszy raz usłyszałam SMA. Oszczędziło by mi to stresu i siwych włosów (bo mam od niedawana )... Chcę przez to powiedzieć, że robisz Gosiu dobrą rzecz i te matki które to przeczytają poznając diagnozę swoich dzieci (niestety), poczują się lepiej niż my znając na początku tylko statystyki (do dwóch lat) i  nic więcej... Tak trzymać. A nasz blog niech zostanie - nie ma jak reklama

"Kiedy Bóg drzwi zamyka, to otwiera okno..."

www.julinek.blox.pl

#4 2007-07-27 21:37:46

Ewa Mama Nuli

Member

5230294
Call me!
Punktów :   

Brawo ! A ja myślałam o krótkiej notce o OI. Jak tam dotrzeć?

Cud miłości
www.nulka.blox.pl , www.klejnociki.blox.pl , www.zosia.blox.pl
Forum dla dzieci niepełnosprawnych,ich rodziców i przyjaciół
www.oi.pun.pl

Stopka forum

RSS