Forum dla Rodziców Dzieci po zabiegu tracheotomii
Witam serdecznie
Moja córeczka w sierpniu skończy trzy latka. Z pomocą respiratora oddycha od piątego tygodnia życia. Do dziś jesteśmy nieprzerwanie w szpitalu, ale już nie długo. Myślę że już w lipcu znajdziemy się w domku pod opieką „VENTAMED’U” z Zielonej Góry. Informacje jakie tu znalazłam są nieocenione. Myślę że i moim doświadczeniem zebranym z trzech lat będę mogła się z Wami podzielić.
Więcej o nas mozecie poczytać na naszym blogu
Ostatnio edytowany przez olik_wroc (2007-05-17 06:55:10)
Wiatmy Was bardzo serdecznie i cieszyme sięże tu trafiliście
Hanka z Kubusiem
Member
witajcie, miło że jesteś z nami:)
Cieszę się Olu, że znalazłaś tu miejsce dla siebie. Buziaki dla Danusi:-)
Member
Witajcie . Wstawiłam już Danusię w zakładce mojego bloga. Pozdrawiam. Ewa z Nulką
Cieszymy się, że dołączyliście...
bardzo dziękuję za miłe przyjęcie, wyczuwa się tu prawdziwie rodzinną atmosferę, będę tu zaglądać i dopytywać was o szczegóły, bo przeraża mnie to co nas czeka
18.07.2007.
hej hej kochani mam super wiesci, od kilku godzin jestesmy w domku. poczatki byly smieszne, mala spokojnie zasnela a my co 5 min zagladalismy do niej sprawdzic czy nic sie nie dzieje albo choc popatrzec na nia, teraz jest lepiej, chodzimy do niej co 10 min.
to wszystko wydaje mi sie niewiarygodne, zupelnie jak sen. mam nadzieje ze jak sie jutro obudze bedziewszystko tak jak teraz.
trzymajcie za nas kciuki bo pierwsze dni pewnie beda ciezka przeprawa
Ostatnio edytowany przez olik_wroc (2007-07-18 19:56:13)